Novosti

sij vel ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
 • Prve tri godine održavanja bile su iznimno posjećene te su se pokazale vrlo korisne kako za učenike tako i za profesore. Prethodnih godina je dane Otvorenih vrata Zavoda posjetila Građevinska tehnička škola u Rijeci, a ove su se godine aktivno, uz Građevinsku školu, uključili i učenici Prve riječke hrvatske gimnazije, Prve sušačke hrvatske gimnazije i Gimnazije Andrije Mohorovičića u Rijeci. Tijekom četiri dana kroz Zavod je prošlo više od sto učenika riječkih srednjih škola.

  Svrha Otvorenih vrata Zavoda je edukacija i usmjeravanje učenika na daljnje školovanje na području prostornog planiranja i ostalim srodnim područjima, stoga je ove godine održana serija predavanja pod nazivom „Prostorno planiranje s aspekta pojedinih struka“. Sedam stručnjaka je prikazalo prostorno planiranja iz svog područja rada i djelovanja. Riječ je o stručnjacima iz polja arhitekture, građevinarstva, geodezije, geografije, ekonomske i pravne znanosti. Zaključeno je da je multidisci...


  Pročitajte više

  Foto galerija

 • JU Zavod za prostorno uređenje PGŽ sudjeluje na izložbi opreme, usluga i gotovih tehničko-tehnoloških rješenja s plakatom „Informacijski sustav prostornog uređenja Primorsko-goranske županije – ISPU PGŽ“. Na izložbi je predstavljeno sveukupno 13 izlagača. Ovogodišnji poster se nadovezao na prošlogodišnji, sukladno dopunama koje su napravljene u informacijski sustavu prostornog uređenja Županije.

  MIPRO: Popis izlagača, Novosti


  Pročitajte više
 • Dokumenti potpisani ovim certifikatom jamče vjerodostojnost izvora podataka u digitalnom korištenju.


  Pročitajte više
 • Cjelovito Izvješće o radu Javne ustanove Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije dostupno je na stranici O NAMA / INFORMACIJE I DOKUMENTI gdje objavljujemo sva godišnja izvješća i programe rada.

  Pročitajte više