Novosti

sij vel ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
 • Javni uvid u Prijedlog Plana moći će se izvršiti od 15. srpnja do 13. kolovoza 2020. godine, radnim danom od 9,00 do 15,00 sati, u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Primorsko-goranske Županije, Riva 10/l, soba 127.

  Javno izlaganje o Prijedlogu Plana održati će se u srijedu, 22. srpnja 2020. godine u Rijeci, u konferencijskoj dvorani Transadria, Riva Boduli 1, s početkom u 10,00 sati.

  Cjeloviti tekst objave >> 

  Prijedlog Plana biti će s danom početka javne rasprave dostupan javnosti i na web stranicama Zavoda na ovoj poveznici.


  Pročitajte više
 • Projekt povezivanja traje od 2017. godine, a njime je općinama i gradovima s područja Primorsko-goranske županije omogućen pristup sadržaju i podacima u okviru Informacijskog sustava prostornog uređenja PGŽ. Na jučerašnjoj prezentaciji registrirani korisnici upoznati su s promjenama i novostima vezanim uz pristup sustavu, odnosno s tehnološkim nadogradnjama i mogućnošću korištenja aplikacije pod nazivom „Urbanistička identifikacija“.

  Okupljene je u ime Zavoda pozdravio ravnatelj Adam Butigan, koji je istaknuo kako je projektom povezivanja općinama i gradovima na području PGŽ uvelike olakšano korištenje prostornih podataka. „Na ovaj način sve općine i gradovi koji sudjeluju u projektu imaju pristup ažurnim i službenim podacima iz oblasti prostornog uređenja, bez potrebe za utroškom vlastitog vremena i novca na dodatne obrade.“

  Pročitajte više