Novosti

sij vel ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
 • Dana 16. listopada 2020. godine održana je online prezentacija projekta dionicima s područja Crikveničko-vinodolske rivijere.

  Turizam kao aktivnost neodvojiva je od prostora/destinacije te pretpostavlja upravljanje korištenjem javnih dobara, posebice prostorom s njegovim kulturnim i fizičkim identitetom. Prihvatni kapacitet turizma nameće se kao pretpostavka održivosti i kao temelj ostvarenja suradničke destinacije. Važnost razmatranja turističkog kapaciteta i njegov izniman značaj za prostor prepoznat je u Zavodu za prostorno uređenje PGŽ. 

  Online prezentaciju otvorio je uvodnim govorom ravnatelj Zavoda gosp. Adam Butigan, dok su prezenteri Studije bili članovi radnog tima na izradi projekta: dr.sc. Neven Ivandić i mr.sc. Neda Telišman Košuta iz Instituta za turizam Zagreb te Vedrana Petrović, Sanja Turk i Vedran Radić iz Zavoda za prostorno uređenje PGŽ.

  Pročitajte više

 • 1. 10. 2020.

  NAJAVA 17. SJEDNICE UPRAVNOG VIJEĆA

  Dana 5. listopada 2020. godine s početkom u 11,30 sati održati će se 17. Sjednica Upravnog vijeća Javne ustanove „Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije“.