Novosti

sij vel ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
 • 26. 6. 2020.

  NAJAVA 16. SJEDNICE UPRAVNOG VIJEĆA

  Dana 29. lipnja 2020. godine s početkom u 11,00 sati elektroničkim putem će se održati 16. sjednica Upravnog vijeća Javne ustanove „Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije“.

 • Cilj nam je upoznati učenike s prostornim planiranjem i usmjeriti ih na daljnje školovanje na području prostornog planiranja.

  Prvih pet godina održavanja Otvorenih vrata Zavoda su bile iznimno posjećene te su se pokazale vrlo korisne kako za učenike tako i za profesore. Prethodnih godina su dane Otvorenih vrata Zavoda posjetili učenici Građevinske tehničke škola u Rijeci, Prve riječke hrvatske gimnazije, Prve sušačke hrvatske gimnazije i gimnazije Andrije Mohorovičića u Rijeci. 

  Iako ove godine nećemo imati prilike uživo razgovarati s učenicima, smatramo kako virtualno upoznavanje s prostornim planiranjem može biti korisno za nove generacije učenika te ih zainteresirati za neke od profesija koje rade na izradi prostornih planova.


  Pročitajte više
 • 15. 6. 2020.

  NAJAVA 15. SJEDNICE UPRAVNOG VIJEĆA

  Dana 17. lipnja 2020. godine s početkom u 9,30 sati održat će se 15. sjednica Upravnog vijeća Javne ustanove „Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije“.

 • Program je donijela Primorsko-goranska županija u suradnji s Centrom.

  Suradnjom Centra i Zavoda za prostorno uređenje PGŽ izrađena je GIS aplikacija koja pruža uvid u trenutačno raspoloživo poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH dano na raspolaganje pojedinim jedinicama lokalne samouprave. Korisnik aplikacije jednostavno pretražuje i filtrira poljoprivredno zemljište prema prostornim i kvalitativnim kriterijima te dobiva prikaz postojećih i predviđenih oblika raspolaganja kao i trajanje raspolaganja poljoprivrednim zemljištem.

  Više o predstavljanju na stranicama Županije >>


  Pročitajte više