Novosti

sij vel ožu tra svi lip srp kol ruj lis stu pro
 • 21. veljače 2022. godine na sjednici Koordinacije Grada Krka i Općina otoka Krka članovima Koordinacije i predstavnicima Hrvatskih cesta d.o.o., prezentirana je Stručna podloga – Državna (istočna) cesta na otoku Krku koju je izradio JU Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije.

  Stručnom podlogom je detaljnije sagledano uže područje na kojemu su smještene tri varijante koridora „nove istočne ceste“ na otoku Krku koji su bili predloženi Prostorno-prometno-građevinskom studijom cestovne mreže na otoku Krku (Rijekaprojekt d.o.o., 2019.). JU Zavod je stručnu podlogu izradio na inicijativu Koordinacije Grada Krka i Općina otoka Krka s ciljem odabira najpovoljnijeg koridora u odnosu na prirodna i antropogena obilježja prostora i okoliša, kao podlogu za određivanje koridora u prostornim planovima jedinica lokalne samouprave.

  Na temelju analiza postojeće dokumentacije i provedenih dodatnih terenskih istraživanja, stručnom podlogom su prepoznata ...


  Proèitajte više

  Foto galerija

 • 14. 2. 2022.

  NAJAVA 4. SJEDNICE UPRAVNOG VIJEĆA

  Dana 17. veljače  2022. godine održat će se 4. sjednica Upravnog vijeća Javne ustanove „Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije“ u novom sazivu.